söndag 7 oktober 2012

söndagsprat.

Nu ligger mamma och pappa på stranden i Turkiet och steker. Fick meddelande igår att dom kommit fram safe and sound vilket glädjer mig. Jag följde med dem till flygbussen på fredag kväll och vinkade av dem i sörnäs. Nu är jag då ansvarig över bilen i en vecka. Det blev inget ikea besök under helgen men troligtvis imorgon. Har med andra ord inte ännu vågat mig ut i storstadstrafiken. Har istället försökt begripa mig på gps:n som jag bad mamma ta med. Den vägrar samarbeta med mig. Fattar inte varför den inte automatiskt hittar startpositionen? Utgångsläget är liksom fel adress och då ju är hela apparat jäveln inte till någon nytta alls, även om slutdestination är som det ska. Tar med min klasskompis imorgon som guide och bärhjälp till ikea så dit borde jag väl hitta utan större problem, men på fredag ska jag möta föräldrarna på flygplatsen och det kmr inte sluta lyckligt utan gps. Som tur har jag ännu några dagar att utveckla mina tekniska kunskaper.



Från ett samtalsämne till ett annat. Igår kväll hade en av mina bästa vänner här i Helsingfors sin födelsedagsfest. Tillställningen blev mycket lyckad trots att jag gjorde en tabbe på vägen dit. Åkte två busshållplatser för långt, typiskt mig. Lyckligtvis var jag inte den ända som kom sent. Festen hölls i en mycket fin lokal och fiilisen var på topp från början till slutet. De flesta gästerna var obekanta för mig men som tur är jag inte rädd för att stifta nya bekantskaper. Tack för en fin kväll Jasmine!



Avslutar med att berätta dagens glädjebesked. Min pojkvän har blivit farbror igen under föregående natt! Lilla prinsessan Agnes kom till världen nångång efter midnatt. Nu har lilla Theo alltså fått en lillasyster att busa med. Vad glad man blir av sådana nyheter! Grattis! <3

1 kommentar: