måndag 13 maj 2013

Ett snabbt hej.

Typiskt! Skrev det här inlägget för några dagar sedan men tydligen blev det som ett utkast istället för att publiceras. Nåja, bättre sent än aldrig.

"Long time no see. Beklagar att jag hamnat i en motivations svacka gällande bloggen. Sen jag kom hem från Peking har det varit full fokus på att göra klart skolarbeten samtidigt som jag varit hemma i Österbotten några ggr för att hjälpa mamma med förberedelserna inför brorsan studentkalas och förstås prövat på hur det känns att vara sambo med min kille. Däremellan har jag försökt hinna med träningen och att umgås med kompisarna. Vännerna som jag har här i Helsingfors kommer jag ju inte kunna träffa alls lika ofta under sommaren då jag tar break från storstaden och flyttar tillfälligt till pampas. Rummet har jag med andra ord tänkt hyra ut så om ni känner någon villig underhyresgäst ta kontakt! Om allting går enligt planerna finns det möjlighet att stanna kvar i min lägenhet under hösten också, men kan inte ännu riktigt med säkerhet lova det pga det slutgiltiga beskedet inte kommit än. Vadå för besked undrar ni nu säkert? Det avslöjar jag tyvärr först när det är appat och klart men det finns säkert många av er som kan gissa er fram till vad jag har i kikarn.

Mycket kalasande och annat extra program har det ju också varit på sistone. Vappen firades med pompa och ståt i studentanda, ishockey VM präglar staden som bäst, samt helgdagarna kristi himmelsfärdsdag och morsdagen har varit guldkanter i vardagen. Min kära mor uppvaktade jag förra helgen eftersom jag inte hade möjligheten att vara hemma föregående veckoslut. Har nämligen haft besök av A och hans syster och mor. De övernattade hos för att sedan tidigt följande morgon flyga iväg till Wien var dom spenderade veckoslutet. Lördag kväll hämtade jag dem från flygplatsen och hade sedan nöjet att få sällskap ytterliagre en natt samt hela söndagen. Tanken var att vi skulle ha åkt till Ikea på morsdagen för att skaffa en massa grejer som fortfarande fattas i den nya lägenheten men det var ju förstås stängt. Blev chill och lunch på italiensk restaurang inne i stan istället. Btw, fick världens finaste gåva från deras kortvariga resa, en äkta Lacoste klänning! Love it! Den kommer flitigt användas i sommar. Nya skor inhandlade själv i lördags också, ett impulsköp av det bättre slaget vill jag påstå. Nu är det dock dags att ta itu med mina måsten. Ha en bra start på den nya veckan folks! Xxx"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar