onsdag 10 april 2013

Bildregn igen!

Hemkommen från Spanien resan. Här kommer en snabb update på lite vad vi sett och gjort. Träningslägret hölls alltså i staden Salou, en mindre semesterort ca. 1 ½ timme söder om Barcelona på solkusten. Vi bodde på ett mega stort campingområde i fina karibiska bungalows ett stenkast från havet och i närheten av ett gigantiskt fotbollscenter var vi tränade nästan varje dag.Denna lilla röda lya blev mitt hem.
Här kommer lite andra bilder från området:

'On our way to the football fields.


Snacka om välskötta fotbollsplaner! Sex fullstora planer på rad varav två var konstgräs och de fyra övriga äkta gräs. Gissa om våran tränarduo var nöjda över tränings-möjligheterna!

Mini fotbolls-turnering inom laget på lördag förmiddag innan det bar av mot Barcelona för att leka turister och uppleva en riktigt La Liga match mellan Barca och Mallorca på Camp Nou arenan.
Bacelona!Typiskt nog hade vi surt väder i storstaden men desto större orsak att spendera tiden på shopping! Bilden nedanför är tagen längs La Rambla, den välkända gågatan som löper genom centrum och alltid verkar vara lika fylld av människor från alla världens hörn.Sen blev det som sagt dags för det som vi alla hade väntat på och inte blev vi besvikna inte. Vi fick se fotbolls underhållning när den är som bäst. Mäktig och obeskrivlig känsla att sitta med nästan 70 000 andra åskådare och se Barca ta hem vinsten med 5-0. Stort tack till suveräna sittplatser som gjorde att hela upplevelsen blev som den blev.

 Morgonen därpå blev det tuffa beachträningar.

All together hade vi 12 träningar under hela lägrets gång, och jag tog mig igenom varenda en utan problem trots att jag varit mycket frånvarande hela vinter halvåret (småskryt). Tungt men roligtVår sista dag, dvs. tisdagen fick vi det bästa tänkbara vädret. Bussen mot flygfältet startade först fyra tiden så vi hade hela dagen på oss att strosa omkring i Salou och chilla. Solkrämen glömde jag dock använda innan  jag packat klart vilket resulterade i världens fulaste solbränna. 
Avslutade med en yummie Paella och Gelato glass innan det blev dags att så småningom påbörja hemfärden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar